Økologisk dansk babymad til svenske forbrugere

Smily Rainbow vil gøre det lettere for svenske forældre at købe økologisk babygrød af høj kvalitet og har derfor i samarbejde med Fødevarerådgivningen i Økologisk Landsforening arbejdet på at blive eksportklar til det svenske marked.

Lancering i Sverige

Smily Rainbow produkters høje kvalitet og spændende produktsammensætninger er blevet godt modtaget i Danmark, og virksomheden står nu over for at lancere udvalgte produkter i Sverige. Med hjælp fra Fødevarerådgivningen har Smily Rainbow fundet frem til mere egnede emballager, gennemført out-licitering af produktion og pakning, opdateret den visuelle identitet samt fået øget indsigt i det svenske marked og afsætningskanalerne. Alt dette for at højne sandsynligheden for at ramme bedre plet på det svenske marked.

Stort marked for babygrød

Markedet for færdiglavet babymad i Sverige er stort. Der fødes dobbelt så mange børn i Sverige som i Danmark, og der er en langt større tradition for – og accept af - at købe færdiglavet babymos/grød til børnene, ligesom det også serveres over en længere periode end det er tilfældet i Danmark. Det svenske marked er derfor et interessant marked for Smily Rainbow, en økologisk dansk producent af babygrød.

Fødevarerådgivningens konsulenter står altid til rådighed for spørgsmål, ligesom I er velkomne til at kontakte én af os for at høre om jeres muligheder for at indgå i et rådgivningsforløb. Vi arbejder for at skabe flere og bedre økologiske fødevarer i Danmark –og for at styrke eksporten af danske økologiske produkter til udlandet.