Et moderne økologisk mikro-mejeri ser dagens lys

Mejeriet Morgenlys har med fokus på dansk økologisk håndværk skabt et sortiment med smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Fødevarerådgivningen har bidraget med udvikling af et stærkt visuelt brand.

Nyt design

Med hjælp fra Fødevarerådgivningen i Økologisk Landsforening er der igangsat en udviklingsproces for Mejeriet Morgenlys, hvor logo samt visuelt design på produkterne, er blevet fornyet, så det nu i højere grad sender et signal om de håndværksmæssige og økologiske værdier, Mejeriet Morgenlys står for.

Disse tiltag er suppleret med udviklingen af en ny hjemmeside og en brochure, der fortæller historien om produkterne. Alt i alt har mejeriet nu et mere professionelt materiale til rådighed for det fremtidige salg af de spændende og anderledes mejeriprodukter, hvilket skaber grobund for yderligere vækst.

Mejeriet Morgenlys

Mejeriet Morgenlys er et lille økologisk mejeri i Sørbymagle ved Slagelse. Mejeriet producerer økologiske produkter med passion for de håndværksmæssige traditioner og med fokus på danske økologiske råvarer. Som forholdsvis nystartet virksomhed har Mejeriet Morgenlys brug for at øge kendskabet til mejeriets produkter og produkthistorie, samt få etableret en platform for salget, dels til private forbrugere via gårdbutikken, dels til restauranter, caféer mv.

mejerietmorgenlys.dk

Få hjælp til dine økologiske produkter

Fødevarerådgivningens konsulenter står altid til rådighed for spørgsmål og en sparring omkring jeres økologiske produktudvikling. Vi arbejder for at skabe flere og bedre økologiske fødevarer i Danmark – og for at styrke eksporten af danske økologiske produkter til udlandet.