Brødblandinger til travle øko-forbrugere

Skærtoft Mølle vil gøre det lettere selv at bage økologisk brød af høj kvalitet. Derfor har det økologiske mølleri med støtte fra Økologisk Fødevarerådgivning udviklet seks nye økologiske brødblandinger til supermarkedskæden Irma.

De økologiske brødblandinger rammer en tendens i tiden, hvor efterspørgslen på økologiske convenience-produkter vokser, og dermed gør det lettere at være økologisk forbruger i en travl hverdag. De er derfor også et godt match med Irmas kundeprofil, som går meget op i mad og økologi og sætter stor pris på god kvalitet, men som ofte ikke har så meget tid i hverdagen.

Hanne Riisgaard, der driver Skærtoft Mølle sammen med sin mand, Jørgen Bonde og datteren Marie-Louise Riisgaard, fortæller at samarbejdet med Økologisk Fødevarerådgivning har været både lærerigt og udbytterigt.

- Vi gjorde ”den grove del af arbejdet”, men gennem Økologisk Fødevarerådgivning har Henriette Winther støttet og coachet os frem til målet. Det er en fantastisk inspirerende og professionel hjælp at få, som tegner fødevarerådgivningen på fornem vis.