Håndgjorte charcuteriprodukter

Bodebjerg Charcuteri ved Glamsbjerg på Fyn har i en årrække fremstillet unikke håndgjorte charcuteriprodukter inspireret af franske og italienske specialiteter, med tid som den vigtigste ressource i arbejdet med at skabe unikke og velsmagende kødprodukter.

Bodebjerg Charcuteri står over for at udbrede sine varer til et større publikum og har brug for at skabe en ny synlighed om produkterne i køledisken, nu hvor de ikke længere kun skal sælges fra egen gårdbutik. Bodebjergs Charcuteri er kvalitetsprodukter fremstillet af økologiske lokale råvarer, Bodebjergs egne krydderiblandinger og med håndværk og tid som vigtigste ingredienser. Prismæssigt ligger  Bodebjerg Chacuteris produkter over industrielle pålægsprodukter i detailhandlen og bodebjerg har brug for, at kunderne via emballagen kan afkode produkternes kvalitetsdimensioner.

Fødevarerådgivningen har hjulpet Bodebjerg med udvikling af en ny visuel identitet og etiketter til en række produkter. Desuden er der udviklet en ny hjemmeside, som i højere grad gør det muligt for Bodebjerg at præsentere appetitlige billeder af egne produkter.